Vakfıkebir Belediyesi

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE VAKFIKEBİR BELEDİYESİNİN ORTAKLAŞA İFTAR PROGRAMI. Yer 14.Şubat Kurtuluş Caddesi Şadırvan önünde Tarih 06.07.2015 Pazartesi. Başkanımız LYS Sınavına Katılacak Tüm Öğrencilere Başarılar Diledi. Belediye Başkanımız Muhammet BALTA Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan LYS sınavlarına katılacak olan öğrencilere başarılar diledi. Sayın Belediye Başkanımız Muhammet BALTA nın 19 MAYIS MESAJI. VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRALIK TAŞINMAZ İHALE İLANI. VAKFIKEBİR BE.

OVERVIEW

The web site vakfikebir.bel.tr currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have examined zero pages inside the domain vakfikebir.bel.tr and found thirteen websites referencing vakfikebir.bel.tr.
Links to this site

VAKFIKEBIR.BEL.TR TRAFFIC

The web site vakfikebir.bel.tr has seen a alternation quantities of traffic all round the year.
Traffic for vakfikebir.bel.tr

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for vakfikebir.bel.tr

Last Year
Traffic ranking by day of the week for vakfikebir.bel.tr

LINKS TO DOMAIN

deregözü köyütrabzonvakfıkebir

Deregözü köyü trabzona 53 km. Vakfıkebirin vakfıkebir olduğu günlere dönmek istermisiniz. iskelenin iskele olduğu günlere . Sıcak pidenin arasına tevekli helvadan doldurun sahil gazinosunun önünden yürüyerek iskeleye doğru ufak bir tura çıkın.

VAKFIKEBİRLİ

VAKFIKEBIR TONYA YOLU UZERI DERE. SEHER IN DOGUM GUNU 13.

WHAT DOES VAKFIKEBIR.BEL.TR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of vakfikebir.bel.tr Mobile Screenshot of vakfikebir.bel.tr Tablet Screenshot of vakfikebir.bel.tr

VAKFIKEBIR.BEL.TR SERVER

Our parsers observed that the main page on vakfikebir.bel.tr took one thousand one hundred and eighty-five milliseconds to load. I could not find a SSL certificate, so we consider vakfikebir.bel.tr not secure.
Load time
1.185 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
94.103.43.210

SERVER OS AND ENCODING

We found that this domain is implementing the Microsoft-IIS/7.5 server.

HTML TITLE

Vakfıkebir Belediyesi

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web site vakfikebir.bel.tr states the following, "TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE VAKFIKEBİR BELEDİYESİNİN ORTAKLAŞA İFTAR PROGRAMI." We noticed that the webpage said "Şubat Kurtuluş Caddesi Şadırvan önünde Tarih 06." It also said " Başkanımız LYS Sınavına Katılacak Tüm Öğrencilere Başarılar Diledi. Belediye Başkanımız Muhammet BALTA Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan LYS sınavlarına katılacak olan öğrencilere başarılar diledi. Sayın Belediye Başkanımız Muhammet BALTA nın 19 MAYIS MESAJI. VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRALIK TAŞINMAZ İHALE İLANI."

SEEK SIMILAR DOMAINS

VAKFIKEBÄR KAYMAKAMLIÄI

TC VakfÄ kebir KaymakamlÄ ÄŸÄ Resmi Ä nternet Sitesine HoÅŸgeldiniz. Ä là e YazÄ Ä ÅŸleri Mà dà rlà ğÃ. Ä là emizin Tarihà esi. Nufus ve daÄŸÄ lÄ mÄ. Genel CoÄŸrafya ve Yeryà zà Šekilleri. Ä klimi - Bitki à rtà sÃ. Kà ltà r ve Turizm. KalÄ plaÅŸmÄ ÅŸ Sà zler. Å ehir Merkezi ve Kà yler. Ä là e Jandarma KomutanlÄ ÄŸÄ.

TRABZON - VAKFIKEBİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON - VAKFIKEBİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. İlimiz Valisi Sayın Abdil Celil ÖZ den İlçemize Ziyaret. Milli Eğitim Müdürümüz Samim AKSOY ın 2. 29-30 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Vakfıkebir Haberleri

Üzgünüz, aradığınız şey burada değil. Change this sentence and title from admin Theme option page. Her yeni yazı için posta kutunuza gönderim alın. com ile bir web sitesi oluştur.

DEMİRCİ KÖYÜ

ÖĞRENCİM GİZEM 2006-2007 EĞİİTİMÖĞRETİMMM YILIND. GENÇ OSMAN DA ASKER ÇAĞINA GELİNCE VATAN GÖREVİ K. GENÇLİK RESİMLERİMDEN BİR KAÇ ADET. MERT KAYHAN KARDEŞİYLE BURSA GEZİSİ SIRASINDA TÜ. Bir öğrencimin resmi bu resmi kendisi göndermiş. Işte köy fırınlarından bir örnek 1952 yılarında . VAKFIKEBİR-TRABZON, KARADENİZ, Turkey.